fredag 20 november 2009

put your hands up in the air

put your hands up in the air, hur mycket 2007 är det inte? skoldanserna i 7:an haha vilka minnen. skoldans äre väll ikväll? egentligen vill jag bara vara mitt på dansgolvet och köra på, men har ingen ork. och jag tävlar i morgon, och det är tråkigt. väldigt mycket ch när jag skriver, men och?
kanske dra in till västerås snart nån gång? haha vill till nordic (aaaa) men det blir ju inte så, för alla är så tråkiga här i halllllstahammmmar. sugstad, eller ja ort.

hel skön dag måste jag säga :) tagen som den kommer sekund efter sekund.
vaknade kvart i sju i morse av mig själv, gick upp "fixade" mig, haha inge bra vart det.. till skolan med mamma för vi hade lucia träning 08.20 fast jag börjar 9.25 kuul :( ah men det gick inge vidare för alla sjunger som krattor.
äf jag och linn satt och pratade igenom 2 och en halv timmes lektion, fick väll runt 1 tal gjort. min stil
MEN JAG FICK VG PÅ MATTEProvet 20/23 FETT STOLT (aaa)
men iaf, vi drog till ica på lunchen köpte godis träffade min älskling efter vägen oxå (aa'
i skolan hade vi slöjd jag och sara sprang upp och ner för trapporna för att banta samtidigt som vi åt godis varje gång vi kom upp, haha :)
på slöjden satt vi i målarrummet och pratade om allt mellan immel och jord, måla naglar, prata sex, killar, bekymmer, dampa sönder som vanligt, några måste ju hålla igång? annars går ju våran klass under hallå ;)

haha i matsalen lyckadeslinn hälla ut mjölken ox...

puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar